Wat kan je bereiken met biopeel gezichtsbehandeling? Na de Bio Peel gezichtsbehandeling van Salonnepro ervaar je een gladde huid met fijne poriën. Bovendien verheldert het sommige hyperpigmentatie. Ook herstelt het de huid bij (uitgebluste) puistjes. De peeling zorgt daarnaast voor het opfrissen van een doffe en vale huid. Maar de biopeeling helpt ook bij het gladstrijken van lijntjes.

Huidverbetering en huidvernieuwing zonder de huid te belasten of te verdunnen

De Bio Peel van Salonne Pro is een kruidenpeeling. Deze bestaat uit een mix van kruiden, zeewier en algen. De Bio Peel wordt warm op de huid aangebracht. Door de kruiden en maritieme extracten van de biopeeling wordt de huid aangezet tot regeneratie. Hierdoor herstelt de huid zichzelf van binnenuit met een zichtbaar resultaat.

De biopeeling kan het gehele jaar door. Dus ook in de zomer te boeken.


De bio peel gezichtsbehandeling voor huidverbetering en huid-vernieuwing

60 minuten – €75,-

  • Reining
  • Huidanalyse
  • Massage met verwarmde biopeeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Vitamine B en C serum
  • Masker met schouder en nek massage
  • Olie-serum met zonnefactor
  • Olie-serum mee naar huis

Kuur: 4 Bio peel gezichtsbehandelingen

4 bio peel gezichtsbehandelingen: 3 + 1 gratis €225,-

Voor intensieve resultaten raden de schoonheidsspecialisten van Salon My Beauty aan om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Wij maken een voor en na foto van met onze OBSERV 320 zodat we de resultaten goed te zien krijgen.

Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.


Wat gebeurt er na biopeeling?

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of een olie-serum houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Bio Peel is een product van SalonnePro.