Reliëf van (acne)littekentjes, grove poriën, pigmentatie en rimpels verminderen geleidelijk. De huid gaat er egaler en ook steviger uit zien.

Wat doet microneedling?

Door middel van een speciale pen met steriele kleine naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze te activeren.

Let op: deze behandeling heeft een down-time van 24-48 uur

De microneedling kan het gehele jaar door. Dus ook in de zomer te boeken.

Microneedling

75 minuten – €105,-

Kuur: 6 microbehandelingen

6 behandelingen: 5 + 1 gratis €525,-

Voor intensieve resultaten raden de schoonheidsspecialisten van Salon My Beauty aan om meerdere microneedling behandelingen in kuurverband te ondergaan. Wij maken een voor en na foto van met onze OBSERV 320 zodat we de resultaten goed te zien krijgen.

Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat gebeurd er na de microneedling?

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid licht gaat zwellen. De huid kan na de behandeling wat warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. Dit is volkomen normaal en trekt met een paar dagen weg.

De microneedling is een product van SalonnePro.