Salon My Beauty Heemskerk

Even voorstellen…


Salon My Beauty Heemskerk

Mijn naam is Maureen.

Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste & pedicure. En eigenaresse van Salon My Beauty. Voordat ik Salon My Beauty in Heemskerk ben begonnen, heb ik jaren ervaring opgedaan bij diverse salons. Ik ben gespecialiseerd in acne behandeling en bindweefselmassage.

Ik sta graag voor je klaar om je huid te verzorgen en/of te verbeteren. Met enorme passie voor het vak zijn de behandelingen samengesteld. Huidverbetering en ontspanning zijn hierbij de verbindende factor.

Schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Daarom geef ik je ook graag tips die met voeding te maken hebben.

Geen dag is hetzelfde in mijn salon. Elke keer weer een verrassing. Als schoonheidsspecialiste krijg ik vaak de vraag: ‘Wat vind je nu de leukste behandeling om uit te voeren?’ Juist de afwisseling vind ik het leukste. Mijn hobby? Dat is dus mijn werk.Salon My Beauty Heemskerk

Mijn naam is Yentle.

Ik ben 22 jaar en kom uit Haarlem. Ik heb Maureen leren kennen toen ik stage liep bij mijn eerste salon. Zij heeft mij daar toen ingewerkt en we hadden meteen al een leuke klik.

Samen hebben wij toen hard getraind om mij de basisvaardigheden te leren en dat maakt het extra leuk dat ik vanaf januari werkzaam ben bij salon ‘Salon My Beauty’ als een volwaardig schoonheidsspecialist.

Mijn hobby is sporten en daarnaast vind ik het leuk om af te spreken met vrienden. Verder ben ik dit jaar samen met mijn vriend Young & Free Jewelry gestart, een webshop in de sieraden en zijn we veel van onze vrije tijd daar mee bezig.