Het team

Wij staan graag voor je klaar om je huid te verbeteren. Met enorme passie voor het vak zijn de behandelingen samengesteld. Huidverbetering en ontspanning zijn hierbij de verbindende factor. Schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Daarom geven we je ook graag tips die met voeding te maken hebben. Geen dag is hetzelfde in de salon. Elke keer weer een verrassing. Als schoonheidsspecialiste krijgen we vaak de vraag: ‘Wat vind je nu de leukste behandeling om uit te voeren?’ Juist de afwisseling is het leukste.

5.0

500+ Reviews
Specialisten

De salon

De sfeervolle salon is aan huis, gelegen in het prachtige Heemskerkerduin. (Inclusief privé parkeergelegenheid). Via een eigen ingang kom je in de wachtruimte waar je plaats kunt nemen. In de twee behandelruimtes voel je je thuis, kom je tot rust en ga je weer tevreden de deur uit. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een groot aanbod behandelingen.

Persoonlijke aandacht, vakkundigheid en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats. Wij zijn een erkende Anbos Schoonheidsspecialiste en aangesloten bij Pro-Voet.
Babette

Babette

Gediplomeerd pedicure

Monday to Friday : 08:00 - 17:00 hrs

Marjolein

Marjolein

Gediplomeerde schoonheidsspecialiste

Monday to Friday : 08:00 - 17:00 hrs

Sanne

Sanne

Gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste & pedicure

Monday to Friday : 08:00 - 17:00 hrs

Maureen

Maureen

Eigenaar + gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste & pedicure

Monday to Friday : 08:00 - 17:00 hrs